Iščemo prostovoljca/-ko iz Slovenije za EVS projekt v Labinu na Hrvaškem

Rok za prijavo: 10. maj 2017


SCCA-Ljubljana je pošiljajoča organizacija v projektu Evropske prostovoljske službe (EVS) Connect and create. Projekt izvaja mladinska organizacija Alfa Albona iz Labina na Hrvaškem, ki bo gostila prostovoljca ali prostovoljko.

Iščemo prostovoljca ali prostovoljko, staro od 20 do 30 let, ki se bo udeležil/-a prostovoljske službe v neprofitni mladinski organizaciji Alfa Albona v Labinu na Hrvaškem. Prostovoljsko delo bo trajalo 6 mesecev, od 1. 6. do 1. 12. 2017. V projektu bodo sodelovali 3 prostovoljci iz 3 držav: Slovenije, Italije in Španije. Priložnosti za medsebojno izmenjavo izkušenj bo veliko!

Prostovoljec/-ka bo sodeloval pri organizaciji mednarodnega poletnega tabora, ki ga vodi Alfa Albona in je namenjen mladinskim aktivnostim. Prostovoljec/-ka bo pomagal pri izvedbi tabora, sodeloval z mladinskimi organizacijami, pripravljal program animacije in skrbel za organizacijsko podporo. Vključen pa bo tudi v ostale aktivnosti, ki jih izvaja gostiteljska organizacija Alfa Albona.

Iščemo dinamično in prilagodljivo osebo, ki želi pridobiti izkušnje na področju organiziranja mladinskih dejavnosti in izkušnje iz organiziranja in vodenja poletnih taborov.


PRIJAVA
Če se želite prijaviti, pošljite svoj življenjepis, motivacijsko pismo in izpolnjen vprašalnik do 10. maja 2017 na e-naslov: alfa.albona@gmail.com, kontaktna oseba Jelena Batelić.

VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU (v angleškem jeziku, pdf)
VPRAŠALNIK (word)


Alfa Albona

KRATKA PREDSTAVITEV GOSTITELJSKE ORGANIZACIJE 
Mladinska organzacija Alfa Albona je neprofitna organizacija, ustanovljena januarja 2011 v Labinu na Hrvaškem. Skrbi za promocijo mladih in izvajanje mladinskih aktivnosti:

  • izvedba mladinskih projektov,
  • izvedba in razvoj neformalnega izobraževanja za mlade,
  • organizacija delavnic, svetovanje, predavanja in javne diskusije o mladinskih dejavnostih, vlogi in položaju mladih v družbi,
  • projekti Evropske prostovoljske službe,
  • pomoč mladim pri iskanju zaposlitve,
  • organizacija koncertov in festivalov mladinske kulture,
  • spodbujanje mladih za vključevanje v znanost, kulturo, izobraževanje, podjetništvo in druga polja družbenega delovanja,
  • založniška dejavnost,
  • organizacija kulturnih in športnih dogodkov …

Glavno področje delovanje: informiranje mladih, mobilnost za mlade in socialno podjetništvo.


Kontakt: 
Mladinska organizacija Alfa Albona
Kalić 2, 52220 Labin
Kontaktna oseba: Jelena Batelić
Telefon: 00385958465656
e-mail: alfa.albona@gmail.com
www.alfa-albona.hr